Kinderdorp 2017 is begonnen !!!

Bennekom, 7 augustus 2017 - 09:15 uur

Het was nog geen 8 uur vanmorgen en de eerste kinderen waren al voor de poort te vinden. Na een jaartje geduldig wachten is het eindelijk weer zover. Het Kinderdorp, en dit jaar de 45e editie. Dat moet toch wel weer heel speciaal gaan worden. 

Dat laatste uurtje, dat duurt toch lang. Het lijkt wel of de klok gewoon niet vooruit wil. Maar dat is natuurlijk niet waar. De klok loopt zoals hij het hele jaar al loopt, netjes op tijd. Maar daar willen de kinderen helemaal niet aan; die willen maar één ding, NAAR BINNEN!

Tergend langzaam kruipt de klok vooruit richting 9 uur. En dan gaat de poort eindelijk open en stormen de kinderen naar binnen. De leiding vormt een groot lint en houden de armen omhoog waar de kinderen onderdoor kunnen. Zodra de armen weer naar beneden gaan moet de meute even stoppen..... en ja, dan mogen ook eindelijk de laatsten onder gejuich naar binnen. Kinderdorp 2017 is nu eindelijk echt begonnen.

 

De vroege vogels...
Eerst een dagkaart kopen

Als je nog geen dagkaart heb kun je die 's morgens nog kopen bij de ingang van het parkeerterrein. Handig!

En dan kunnen de kinderen eindelijk naar binnen. De vrijwilligers van Sport & Spel en het Podium team houden de armen omhoog om de kinderen door te laten.

Naar binnen
IMG_1170

Bekijk ook het fotoalbum van de maandag

album_sample_maandag

FACTSHEET

Maandag

1507

Kinderen

├ęcht geteld hoor.....