Dinsdag, dag 2 van Kinderdorp

Bennekom, 8 augustus 2017

Kinderdorp is nu echt lekker op gang gekomen. Vandaag zijn er op het middenterrein extra activiteiten vanwege het 9e lustrum. Deze extra activiteiten zijn mogelijk gemaakt door de stichting "Vrienden van Kinderdorp". Vandaag is dat onder andere een grote Rodeo Stier... nou ja, kijk zelf maar hoe mooi.

Naast allerlei andere verassingen is er vandaag taart, 45 meter taart! Hoe lekker is dat. Op het middenterrein worden de taartjes voor de kinderen alvast klaargezet om straks lekker te kunnen smullen.

Kinderdorp 2017 is nu eindelijk echt begonnen.

 

Rodeo girl45 meter taart

FACTSHEET

Dinsdag

1397

Kinderen

en de teller loopt nog...

De taart is een groot succes. Aan twee kanten van de taart hebben zich flinke rijen kinderen gevormd. De bakker snijd zelf de stukjes taart voor de kinderen.

Burgemeester van Kinderdorp bekend

Linda, 9 jaar oud en woonachtig in Bennekom, is door Burgemeester van der Knaap geïnstalleerd als Kinderdorp Burgemeester 2017

IMG_1261_Moment

Tijdens de BOP, het Boterham Opeet Programma is de nieuwe burgemeester van Kinderdorp gekozen. Van de 4 vrouwelijke kandidaten heeft zij de meeste stemmen weten te bemachtigen. De kinderen hebben eerst uit alle macht geroepen om de burgemeester van Ede, Cees van der Knaap, en ja hoor, die is aanwezig en komt aanlopen in de richting van het Podium. Nadat de stemmen geteld zijn wordt bekend gemaakt wie de meeste stemmen heeft en dus gekozen is om burgemeester van het Kinderdorp te zijn. Vervolgens wordt dan de burgemeester de ambtsketting gegeven en die mag dit jaar de grote zwarte hoed dragen.

IMG_1266_Moment

Bekijk ook het fotoalbum van de dinsdag

album_sample_dinsdag